Зачекайте
йде завантаження
"Ветеранський центр Полтави" уклав Меморандум про співпрацю з Полтавським університетом економіки і торгівлі

"Ветеранський центр Полтави" уклав Меморандум про співпрацю з Полтавським університетом економіки і торгівлі

22.05.2024 16:05:14

Комунальний заклад "Ветеранський центр Полтави", Полтавський університет економіки і торгівлі та ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини» уклали Меморандум про співпрацю щодо захисту прав, гуманітарної підтримки та соціальної інтеграції ветеранів та інших громадян, які постраждали від війни.

Метою меморандуму є втілення ефективних форм співпраці задля захисту прав та підтримки процесів соціальної інтеграції ветеранів, для підвищення спроможності та розвитку громади в різних напрямках.

На базі ПУЕТу діє проєкт з Реінтеграції ветеранів/ ветеранок та членів їх родин через створення освітніх можливостей, створено ветеранський простір.

Об’єднання зусиль університетської спільноти, громадської організації та профільної комунальної установи сприятимуть створенню позитивного іміджу ветеранів, інтеграції їх у соціально-економічний, громадський простір, залученню до підприємницької діяльності, розвитку власного бізнесу, реалізації спільних проєктів у сфері освіти, культури, спорту, туризму та стратегічного розвитку громади.