Зачекайте
йде завантаження
У Полтаві завершився територіальний етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги"

У Полтаві завершився територіальний етап Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги"

21.05.2024 17:05:31

21 травня на базі ЗЗСО №37 відбулося закриття територіального етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги". Протягом трьох місяців 1150 учасників з 95 команд демонстрували свої спортивні здібності та командний дух у 170-ти іграх. Секретар міської ради Катерина Ямщикова, перший заступник міського голови Валерій Пархоменко та заступниця міського голови Леся Марталішвілі привітали переможців та призерів.

Школярі громади під гаслом "Разом переможемо" змагалися у п'яти видах спорту: футзал, волейбол, баскетбол, черліденг, спортивне орієнтування.

У волейболі перші місця посіли: команда юнаків "Каракал" з Тахтаулівського НВК та команда дівчат "Бенгальські тигри" з Ліцею №14. ІІ місце посіли юнаки команди "Димчастий леопард" із ЗЗСО №37 та дівчата команди "Червоні панди" із Супрунівського НВК. ІІІ місце посіли юнаки команд "Фенікс" з Ліцею №13 та "Азіатський носоріг" із ЗЗСО №5. Серед дівчат - команда "Скорпіон" із ЗЗСО №38.

У баскетболі І місце посіла команди "Каракал" з Тахтаулівського НВК та команда дівчат "Бенгальські тигри" з Ліцею №14, ІІ місце - "Ірбіс" з НВК №16 та "Зелена папуга" з Ліцею №17, ІІІ місце - юнаки команди "Зелена папуга" з Ліцею №17 та дівчата команди "Амурські тигри" з ЗЗСО №34.

У футзалі перемогу здобула команда "Шакали" із ЗЗСО №10, ІІ місце - команда "Зелена папуга" з Ліцею №17, - ІІІ місце - "Ірбіс" з НВК №16.

У змаганнях зі спортивного орієнтування І місце посіла команда "Панда" із ЗЗСО №26, ІІ місце - "Гребенястий крокодил" з Гімназії №15, ІІІ місце - "Скорпіон" із ЗЗСО №38.

У черліденгу перемогла команда дівчат "Панда" із ЗЗСО №26, ІІ місце - "Скорпіон" із ЗЗСО №38, ІІІ місце - "Індійські леопарди" з Ліцею №6.

Команди, які посіли І місця представлятимуть громаду на обласному етапі Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч". Всеукраїнські шкільні ліги", які проходять під егідою Президента України Володимира Зеленського.