Зачекайте
йде завантаження
Відзначили переможців конкурсів виробників подвійного призначення та підприємців з числа ветеранів

Відзначили переможців конкурсів виробників подвійного призначення та підприємців з числа ветеранів

20.05.2024 14:05:47

20 травня секретар міської ради Катерина Ямщикова, заступниця міського голови Ольга Величко, депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков та депутат Полтавської міської ради, директор Департаменту економіки і інвестицій Олександр Артеменко відзначили переможців конкурсу для розробників та виробників товарів подвійного призначення та вручили їм ваучери.

Конкурс проводився в рамках Програми підтримки розробників та виробників товарів подвійного призначення (БПЛА у тому числі ударних, розвідувальних та інших дронів) та іншого обладнання у Полтавській міській територіальній громаді.

"Дякую за вашу роботу. Необхідно, щоб такі проєкти розвивалися та їх ставало все більше. Це той вид діяльності, який зараз є найціннішим. Сподіваємося, що з кожним разом кількість учасників у конкурсі зростатиме", - сказала Катерина Ямщикова.

Ваучери (у вигляді коштів, що надаються на безоплатній та безповоротній основі) вручили дев'ятьом учасникам конкурсу. Сума найбільшого ваучера - 1 млн грн, найменшого - 668 150 грн.

Окрім цього, ваучери вручили учасникам конкурсу - підприємцям з числа ветеранів та членів сімей ветеранів війни.

Так, ваучери на 100 тис. грн отримали Фермерське господарство "Плант Агро", ТОВ "Деметра Агро-Груп", ФОП "Левковська Оксана Сергіївна" та ФОП "Семеренко Наталія Анатоліївна". Ваучери по 50 тис. грн - ФОП "Федіна Альона Олегівна", ФОП "Балковий Володимир Геннадійович", Фермерські господарства "БІО" та "Біос".