Зачекайте
йде завантаження
Перейменування зупинок, встановлення меморіальних дощок та передача майна: відбулося засідання виконкому

Перейменування зупинок, встановлення меморіальних дощок та передача майна: відбулося засідання виконкому

17.04.2024 16:04:22

17 квітня, під головуванням секретаря міської ради Катерини Ямщикової, відбулося засідання виконавчого комітету.

Виконком погодив встановлення меморіальних дощок Ніні Бочаровій, Євгенію Юрченку та Артему Амеліну. Обговорили та підтримали рішення щодо перейменування двох зупинок громадського транспорту, а також щодо організації додаткових маршрутів на Розсошенське та Затуринське кладовища у поминальні дні.

Окрім цього, члени виконкому погодили передачу майна, внесення змін до показників бюджету Полтавської громади на 2024 рік, створення дільниці оповіщення на території громади та передачу продуктів харчування.

За Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади «Турбота» на 2024 рік виконком виділив 1 млн 493 тис. 600 грн, на відшкодування витрат за пільговий проїзд на приміських маршрутах автомобільним транспортом загального користування окремих категорій громадян, що проживають в межах території сіл Полтавської громади за березень 2024 року - 367 846,79 грн, на забезпечення пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті-тролейбусі за березень 2024 року - 813 435 грн та на відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян у міському пасажирському транспорті загального користування за березень 2024 року - 465 010 грн.