Зачекайте
йде завантаження
Рятувальники розпочинають підготовку до купального сезону

Рятувальники розпочинають підготовку до купального сезону

29.03.2024 11:03:02

29 березня директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Олександр Сороковий, в рамках виконання Плану основних заходів цивільного захисту, зустрівся з працівниками рятувально-водолазної служби. 

Під час зустрічі обговорили план реагування на надзвичайні ситуації, провели коригування документації у сфері цивільного захисту. Також перевірили підготовку рятувально-водолазної служби до купального сезону, стан матеріально-технічної бази, готовність рятувальників та матросів до викликів сьогодення, налагодження сталого зв'язку з органами  управління Полтавської місцевої субланки територіальної підсистеми цивільного захисту в умовах відсутності електропостачання.

Окрім цього, вжили необхідних заходів для ліквідації ймовірної загрози, що може виникнути на водних об'єктах громади.

За словами начальника КО "Рятувально-водолазна служба Полтавської міської ради" Євгена Савчука, 1 квітня стартує підготовка до купального сезону, який має розпочатися планово, 4 червня.

Олександр Сороковий відмітив, що рятувально-водолазна служба готова до виконання завдань за призначенням та подякував їм за роботу.