Зачекайте
йде завантаження
Дайджест подій цього тижня

Дайджест подій цього тижня

31.03.2024 12:03:45

- У Полтаві відзначили 10-ту річницю створення Національної гвардії України

З нагоди 10-ї річниці з дня створення біля Полтавської міської ради підняли прапор Національної гвардії України та відзначили кращих з кращих військових.

- У Полтаві відкрили відділення раннього втручання

На базі Полтавського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю за підтримки міжнародної організації ЮНІСЕФ відкрили відділення раннього втручання.

-1 квітня у Полтавській громаді розпочнеться двомісячник чистоти і благоустрою

 Цьогоріч двомісячник чистоти розпочнеться 1 квітня. Триватиме він до 31 травня. До прибирання закликають долучитися усіх мешканців громади.

- У Полтавській громаді діє Програма "Репродуктивне здоров’я жінок громади на 2024 -2025 роки"

У 2024 році в Полтавській громаді впроваджена нова Програма "Репродуктивне здоров’я жінок громади на 2024 -2025 роки", одним з напрямків якої є діагностика жінок з безпліддям, які перебувають на обліку в кабінетах планування сім’ї.

- У квітні "Полтавагаз" проводитиме технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем: перелік адрес

У квітні АТ "Полтавагаз" планує  проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання в наступних багатоквартирних будинках Полтави: вул. Тролейбусна, буд. 6, 11А, 21, вул. Юліана Матвійчука (Пушкіна), 51А, вул. Івана Мазепи, 20, Шосе Київське, буд. 54А, 76, 78, 80, 82, 88, 92/2, вул. Квітуча, 6, провулок Гната Хоткевича,2, вул. Кучеренка, 3.

- "Школа Супергероїв" у Полтаві: заступниця міністра освіти та науки побувала у дитячій лікарні

У Полтавській дитячій лікарні секретар міської ради Катерина Ямщикова, директор Департаменту освіти та науки Полтавської ОВА Євген Кончаковський та заступниця міністра освіти та науки Євгенія Смірнова оглянули приміщення для облаштування "Школи Супергероїв".

- Рятувальники розпочинають підготовку до купального сезону

Директор Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Олександр Сороковий, в рамках виконання Плану основних заходів цивільного захисту, зустрівся з працівниками рятувально-водолазної служби.

- Полтавських театралів відзначили нагородами з нагоди професійного свята

У МІжнародний день театру, Почесними Грамотами міської ради з врученням нагрудних знаків та обласними нагородами відзначили театралів обласного музично-драматичного театру імені М.В. Гоголя.

- 28 березня у Полтавській громаді завершується опалювальний сезон

Виконком погодив завершення опалювального сезону в громаді з 28 березня.

Графік чергувань екобуса на квітень

Екобус приймає лише відходи, які потребують спеціальної утилізації: батарейки, ртутні термометри, люмінесцентні лампи, акумулятори до моб.телефонів.

Цього тижня Полтавська громада провела в останню дорогу трьох Героїв, які загинули обороняючи Україну

Прощалися з Андрієм Задорожнім, Миколою Мацком та Сергієм Ріпкою.

Вічна пам’ять Герою! Герої не вмирають!