Зачекайте
йде завантаження
Матеріальна допомога, встановлення тарифів та організація харчування дітей: відбулося засідання виконкому

Матеріальна допомога, встановлення тарифів та організація харчування дітей: відбулося засідання виконкому

22.02.2024 11:02:11

22 лютого, під головуванням секретаря міської ради Катерини Ямщикової, відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого розглянули 20 питань порядку денного, що стосуються життєдіяльності громади.

Члени виконкому погодили встановлення меморіальних та інформаційної дошок, капітальний ремонт укриттів, дахів та будівництво найпростішого укриття на території дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Супутник", призначили іменні стипендії кращим студентам та спортсменам громади. Виконком виділив 1 млн 497 тис. грн за Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади "Турбота" на 2024 рік, розподілив кошти на відшкодування витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян у міському пасажирському транспорті загального користування за січень 2024 року, погодив відшкодування витрат за пільговий проїзд на приміських  маршрутах автомобільним транспортом загального користування окремих категорій громадян, що проживають в межах території сіл Полтавської міської територіальної громади за січень 2024 року (336 419 грн) та на забезпечення пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті-тролейбусі за січень 2024 року (919 936 грн).

Також члени виконкому внесли зміни до показників бюджету громади на 2024 рік та до рішень виконкому від 08.02.2024 №25 "Про передачу продуктів харчування" та від 13.01.2022 №5 "Про організацію харчування дітей і учнів у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти державної та комунальної форми власності Полтавської громади і встановлення вартості харчування, зі змінами". Змінами вносять до категорій, яких забезпечують безоплатним харчування (сніданок) дітей, батьки яких стали особами з інвалідністю внаслідок війни. На сьогодні у громаді таких дітей 20 (троє - у дитсадках, 17 - у школах).

Окрім цього, виконком розглянув та підтримав питання про встановлення тарифів на теплову енергію ТОВ "Капремонт", коригування тарифу на послугу централізованого водопостачання ДУ "Полтавська виправна колонія (№64)" та про передачу продуктів харчування.