Зачекайте
йде завантаження
Про роботу "Міськсвітла" за тиждень: встановлювали опори, відновлювали електромережу в громаді

Про роботу "Міськсвітла" за тиждень: встановлювали опори, відновлювали електромережу в громаді

17.09.2023 10:09:21

Минулого тижня фахівці ПЕЗО "Міськсвітло" працювали в штатному режимі. Роботи виконувалися згідно з графіками, проте були й оперативні заявки від мешканців. 

Так, зокрема, по вул.Затишній, внаслідок падіння дерева, відновили повітряну електромережу зовнішнього освітлення та світильників.

На Соборному майдані відновили паркове освітлення біля Свято-Успенського Собору.

По вул.Стрітенській провели підготовку до установки оцинкованих опор (монтаж та бетонування анкерних основ з подальшою установкою опор зі світлодіодними світильниками для заміни старого освітлення, яке змонтовано на тросових підвісах над проїжджою частиною).

У с.Дублянщина, Червоний Шлях спільно з "Полтаваобленерго" триває реконструкція та заміна залізобетонних опор, повітряної лінії електромережі зовнішнього освітлення та світлодіодних світильників.

Також виконали чимало заявок від містян щодо ремонту електромережі, виявлення та ліквідації коротких замикань, очищення мереж від гілок і накидів, заміни зовнішнього освітлення по вулицях, провулках та прибудинкових територіях.

Крім цього, фахівці виконують щоденну роботу з обслуговування, ремонту, заміни кабелю живлення та перепідключення світлофорних об'єктів у місті. Проводять ремонти зовнішнього освітлення, електромережі та обслуговування розподільчих шаф та шаф дистанційного керування зовнішнього освітлення "Спрут", "Астероїд" у громаді.