Зачекайте
йде завантаження
У медичному виші відбувся благодійний захід

У медичному виші відбувся благодійний захід

24.05.2023 10:05:51

У Полтавському державному медичному університеті відбувся захід «Україна єдина: незламним медикам присвячується» в рамках «Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

На захід запрошені почесні гості, серед яких перший заступник міського голови Валерій Пархоменко. Він привітав присутніх у залі медиків, а також вручив їм нагороди:

 ⁃ Україна наразі переживає нелегкі часи! Медики на передовій відіграють важливу роль. Вони самовіддано та згуртовано служать Україні та її народу. Дякую їм за високий професіоналізм, який вони щохвилини проявляють. Незламні та мужні, стійкі у боротьбі за здоровʼя кожного мешканця нашої країни. Дякую їм. Дякую ЗСУ. Вірю в перемогу. Вірю в Україну!

Усі присутні у залі долучилися до загального духовного молебню. Також, було представлено номінантів та переможців регіонального конкурсного відбору на отримання Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоровʼя українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» у 2023 році від Полтавської області.

Робота медика нелегка і надзвичайно важлива для суспільства. Події останніх років продемонстрували, що наші медичні працівники мають хист швидко реагувати на будь-які загрози пандемії, а сьогодні янголи в халатах щодня рятують тисячі життів наших воїнів і цивільних.

Для Полтавщини Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є престижною, адже Регіональна рада обирає найдостойніших кандидатів на отримання нагород, які здатні показати країні та нашому народу професіоналів своєї справи, добрих і порядних, якими без сумніву славиться полтавська земля.