Зачекайте
йде завантаження
До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

19.01.2023 17:01:12

На виконання рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради № 66 від 21.04.2021 р. «Про затвердження Положення про порядок створення та організацію роботи робочих груп, які діють на виконання рішень сесій Полтавської міської ради, реалізація яких покладається на КО «Інститут розвитку міста» ПМР та створюються із затвердженням персонального складу Розпорядженням міського голови», КО «Інститут розвитку міста» ПМР інформує жителів Полтавської міської територіальної громади про завершення відбору представників громадськості та успішне проходження етапу верифікації  до складу робочої групи з формування концепції інтегрованого розвитку міської територіальної громади "Полтава 2030".
За реєстром, до складу робочої групи подано 5 заявок:                                       
 1. Поливяна Олена Зіновіївна
 2.  Голота Олег Володимирович                                                                                        
 3. Свистун Людмила Анатоліївна                                                                                            
 4. Скрильник Андрій Сергійович                                                                                              
 5. Парпура Олена Сергіївна                                                                                                              
Згідно п.1 Розділу 6 Положення, з 20 січня 2023 року розпочинається процес голосування за претендентів, результати якого будуть оприлюднені на офіційному сайті Полтавської міської ради не пізніше 31 січня 2023 року.  
У разі виникнення запитань та для консультацій можна звертатися безпосередньо до КО «Інститут розвитку міста» (м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 1/23, 2 поверх) або за телефонами: (0532) 64-14-04. +380 50 409 72 01 (Олексій).