Зачекайте
йде завантаження
Із засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради

Із засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради

01.06.2023 16:06:28

Під головуванням секретаря міської ради Андрія Карпова відбулося засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради. На засідання запрошені заступники міського голови, старости старостинських округів, представники структурних підрозділів виконавчого комітету, ЗМІ. На порядку денному – 15 питань, одне з яких призначено для службового користування.

Зокрема, члени виконкому затвердити питання виділення коштів за Програмою соціального забезпечення та соціального захисту населення Полтавської міської територіальної громади «Турбота» на 2023 рік.

Так, за Програмою виплатять одноразову матеріальну допомогу до Дня захисту дітей сорока семи матерям (опікунам або піклувальникам) для шістдесяти дітей до 18-ти років, по 2000,00 (дві тисячі) гривень на кожну дитину, за зверненнями - мешканцям Полтавської громади, на загальну суму 120000,00 (сто двадцять тисяч) гривень. Протягом 2023 року, щоквартально, перераховуватимуть матеріальну допомогу чотирьом батькам дітей по 3000,00 (три тисячі) гривень (за зверненням) - мешканцям Полтавської громади, на загальну суму 30000,00 (тридцять тисяч) гривень.

Також одноразову матеріальну допомогу дадуть члену родини (дружині) на поховання, на загальну суму 3000,00 (три тисячі) гривень - мешканці Полтавської громади; двом родинам на лікування дітей (за зверненнями батьків, опікунів або піклувальників) та поданням Департаменту охорони здоров’я Полтавської міської ради – мешканцям Полтавської громади, по 40000,00 (сорок тисяч) гривень кожній родині; з нагоди Дня матері семи матерям (за зверненнями) - мешканкам Полтавської громади, по 3000,00 (три тисячі) гривень кожній, на загальну суму 21000,00 (двадцять одна тисяча) гривень; мешканцям Полтавської громади за особистими зверненнями відповідно до Положення про порядок надання матеріальної допомоги мешканцям Полтавської міської територіальної громади на загальну суму 704000,00 (сімсот чотири тисячі) гривень.

Окрім цього, було затверджено питання внесення змін до рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради від 11.05.2023 № 117 «Про розміщення зовнішньої реклами»; до рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради від 22.06.2007 № 153 «Про затвердження площ прибудинкових територій» зі змінами; до рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради від 02.06.2022 № 162 «Про організацію будівництва та капітального ремонту об’єктів», а також до показників бюджету Полтавської міської територіальної громади на 2023 рік.

Виконком прийняв рішення щодо передачі продуктів харчування для закладів, де проживають внутрішньо переміщені особи; організації відпочинку дітей влітку 2023 року (денні пришкільні табори); тимчасової комісії з обстеження пам’яток національного значення в межах Полтавської міської  територіальної громад; організації реконструкції та капітального ремонту об’єктів.

Погодили організацію торговельно-виставкового ярмарку «Сувенірна продукція від виробника» по вул. Соборності у вихідні та святкові дні. Затвердили перелік учасників Місцевої цільової програми часткового відшкодування вартості електрогенераторів (генераторів), які придбані ОСББ, ЖК і житлово-будівельними кооперативами, та управителями багатоквартирних житлових будинків Полтавської громади.