Зачекайте
йде завантаження
Із засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Із засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

31.05.2023 17:05:11

Сьогодні відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням заступника міського голови Віталія Нікіпелова. Участь у зібранні взяв також перший заступник міського голови Валерій Пархоменко.

У Полтаві по вул. Небесної Сотні було виявлено падіння опорної стіни, яка укріплювала камʼянку та провал на проїжджій частині по вул. Охтирський Шлях (Сакко). Так, з метою запобігання аварійним ситуаціям, активізації зсувних процесів та поширенню зон руйнації обʼєктів благоустрою міста, що можуть призвести до надзвичайної ситуації, внаслідок якої буде заподіяна шкода здоров’ю населення (травмування) та завдані значні матеріальні збитки місту, повʼязані з забезпеченням життєдіяльності мешканців Подільського району та відновленням дорожньо-мостового господарства на ділянках дорожнього покриття по вулицям Небесної Сотні та Охтирський Шлях (Сакко)  управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради доручено: огородити небезпечні ділянки дорожньо-мостового господарства аварійною стрічкою; вжити вичерпних заходів з метою недопущення подальшого руйнування обʼєктів дорожньо-мостового господарства міста; забезпечити термінове відновлення пошкоджених ділянок дорожнього покриття міста

Також, було рекомендовано Інспекції по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста здійснювати контроль за дотриманням Правил благоустрою міста Полтава під час проведення земляних робіт з ремонту і відновлення дорожнього покриття. Термін: доки не мине потреба.