Зачекайте
йде завантаження
«Біжи. Крути. Донать»: сьогодні у Полтаві відбувся благодійний забіг

«Біжи. Крути. Донать»: сьогодні у Полтаві відбувся благодійний забіг

01.04.2023 12:04:31

Майже двісті учасників взяли участь у благодійному забігу «Біжи. Крути. Донать», який сьогодні відбувся у Полтаві. Організували захід ГО «Містохаб» спільно з партнерами. Мета заходу – масштабний збір коштів на дрон для підрозділу «Соловей», у якому служать полтавські військові. Аби взяти участь у забігу потрібно було задонатити певну суму коштів. За словами організаторів, формат заходу – онлайн та оффлайн. Ті учасники, які не мали змогу побігати у Корпусному парку Полтави, могли пробігти дистанцію у будь–якому іншому місті.

Перший заступник міського голови Валерій Пархоменко також долучився до благодійного забігу. Він говорить, що спорт є невід’ємною частиною його життя.

– Мав змогу долучитися до такого важливого заходу у нашій громаді. Біг завжди присутній у моєму житті. І тут випала така нагода побігати, ще й з користю. Сьогоднішній захід благодійний – збір коштів на дрон для нашого полтавського військового. Адже підтримка наших хлопців та дівчат, які зараз перебувають у гарячих точках на фронті, наразі у пріоритеті для всіх українців.

По завершенню заходу медалі отримали всі зареєстровані учасники, а ті, хто взяв участь онлайн – їх їм відправлять поштою.