Зачекайте
йде завантаження
Відбулася зустріч ініціативної групи з підтримки ВПО у м. Полтава

Відбулася зустріч ініціативної групи з підтримки ВПО у м. Полтава

30.01.2023 09:01:10

На базі КО «Інститут розвитку міста» ПМР відбулася зустріч ініціативної групи з підтримки ВПО у м. Полтава задля розробки стратегічного плану дій на 2023 рік. Майбутні учасники робочої групи з питань внутрішньо переміщених осіб, відновлення територій та захисту прав цивільного населення спільно з іншими стейкхолдерами отримали можливість пропрацювати не лише теоретичні засади, але й практичне бачення щодо адвокації потреб ВПО у громаді.

До заходу долучився і перший заступник міського голови Валерій Пархоменко, який звернувся до присутніх з вітальним словом та розповів про досягнення влади і допомогу евакуйованим, яка надавалася у різних форматах з перших днів повномасштабного вторгнення. Він засвідчив готовність активно співпрацювати і надалі та подякував представникам організацій громадянського суспільства за ініціативність і співпрацю.

Стратегічна сесія тривала увесь день – за цей час ініціативна група пройшла стадії командотворення, визначення цілей та завдань подальшої діяльності, формування плану дій та адвокаційної кампанії на рік за пріоритетними напрямками.
Захід проведено завдяки БФ «ССС».